Utskriftsvennlig versjon

Vilkår for deltakelse i klassekonkurranse


Konkurransen går ut på å lage forsiden til neste års utgave av Brannvesenets julekalender! Her er det bare å finne frem kreativiteten når klassen sammen skal tegne, klippe, lime, male, fotografere eller på andre måter lage forslag til hvordan neste års utgave av Brannvesenets julekalender skal se ut. Vi kårer én vinnerklasse som, i tillegg til å få kunstverket sitt på trykk og nett, vil få en gratis pølsefest til elever og lærere i klassen! 

Arrangøren av denne konkurransen er Brannvesenets julekalender. Ved å delta i konkurransen aksepterer du følgende konkurransevilkår:

 1. Klassekonkurransen pågår fra 1. desember til 21. desember.
 2. Det er kun klasser/elever på 4., 5. og/eller 6. trinn som har fått utdelt Brannvesenets julekalender sammen med undervisning fra brannvesenet som kan delta i konkurransen.
 3. Klassen står fritt til å velge tema til hva dere ønsker å lage, men følgende elementer må være med:
  1. Brann (f.eks brannkonstabel, brannforebygging, slokking, redning eller liknende)
  2. Jul (for eksempel julegaver, juletre, nisse, reinsdyr eller annet relatert til julen)
 4. Klassen kan delta med så mange bidrag de ønsker.
 5. Brannvesenets julekalender har enerett til å distribuere og publisere alt innhold som blir produsert i forbindelse med kalenderen. Ved å sende inn bidrag samtykker dere til at Brannvesenets julekalender kan bruke innsendte bidrag på trykk, i digitale medier og i forbindelse med brannvesenets aktiviteter. Bidragene kan også spares av Brannvesenets julekalender til senere relevant bruk.
 6. Førstepremien er å få forsidebilde på Brannvesenets julekalender påfølgende år i tillegg til en pølsefest for hele klassen.
 7. En jury fra Brannvesenets julekalender bedømmer kreativitet og trekker vinner av førstepremien blant de innsendte bidragene.
 8. Vinnerklassen trekkes i januar og kontaktes innen 1. februar av Brannvesenets julekalender. Vinnerklasse og skole vil bli annonsert på Brannvesenets julekalenders facebookside og brannvesenetsjulekalender.no
 9. Dersom innsendte bidrag ikke er egnet til formålet (på grunn av relevanse, teknisk kvalitet eller annet) forbeholder vi oss retten til å ikke kåre en vinner av klassekonkurransen. Hvis så skjer vil heller ingen innsendte bidrag bli trykket på neste års kalender.